Karkkipäivä

Huomaan, että minut on Zepan ja T:n kautta muilutettu karkkimeemiin. Tässä alla on nyt eräs harvinainen herkku nimittäin gianduja-tuoresuklaata matcha-kuorrutuksessa (eli vihreäteejauheessa). Suoraan Kobelaisesta suklaapajasta. Säilytetään viileässä ja loppuu huomattavasti ennen viimeistä käyttöpäivää, joka näytti olevan ennen kuunvaihdetta. Kuvan tilanne on eiliseltä ja tänään skulaalaatikon sisältö on hieman murheellisemmalla tolalla sillä ainoastaan yksi biitti on jäljellä. 😦
Tuoreskulaata

Lisäksi kunniamaininnan saavat Goldkenn Mummutäytteellä (josta usein löytyy skulaahiirien hampaanjälkiä) addiktiota aiheuttava Fazerin Da-Capo (jota voi syödä tyyliin ”da capo al fine”) sekä kevythuumeeksi luokiteltavat suklaarusinat.

Mummuda-caposkulaarusinat

3 responses to “Karkkipäivä

  1. Yritän edelleen ymmärtää tuoresuklaan olemuksen. Ehkä se on siis vain suklaata joka on silleen … jähmeää?

    Joks oot päässyt planeetan pinnalle ja oikeille leveysasteille, noin muuten?

  2. Zepa: Tuoresuklaa on kaiketi vain ”tavallista” suklaata johon ei ole tungettu valtavia määriä säilontäaineita. Tuote käytetään nopeasti valmistuksen jälkeen ja säilytetään viileässä. Maut eivät siten ole hapettunu kuukausien säilytyksen aikana. Ero on ymmärtääkseni samaa luokkaa kuin tuoreilla hedelmillä versus sokeriliemessä säilotyillä. 😀 Kiitos kysymästä, mutta olen vielä jossakin Intian kieppeillä jetlagissä, tosin oikeaan suuntaan ollaan menossa kovaa vauhtia..

  3. Hei… Ikiklassikko: Da-Capo… Joku muukin näyttää pitävän siitä. Taidanpa hankkia jouluksi (muut ei pidä). 🙂

Kommentointi on suljettu.