Tunnelissa

Valoa näkyy, mutta onko se vastaantuleva juna? Viimeisin artikkeli on siirtynyt hyväksymisputkeen ja ainakin yksi pitkä painajainen on päättynyt. Siis tämän paprun tekeminen alkoi yli kaksi vuotta sitten ja itkun ja hammasrattaiden kiristyksen jälkeen tuo pahvi saa kohta päivänvalon. Lisäksi erittäin hyvässä lehdessä ja kahdella hyvin positiivisella referee-raportilla. Impaktit riittävät ainakin jatkopaperiin sekä siihen, että kehno Delftin postdoc-aika muuttuukin cv:ssä hyväksi postdociksi. Mihin tällä sitten pomppaa jatkossa ja miten se vaikutttaa duuninäkymiin jää nähtäväksi. Mutta korkkasin äsken Rochefortin kasin ja jätän murehtimisen myöhempään ajankohtaan.. 🙂

Mainokset

5 responses to “Tunnelissa

  1. Lehti on Physical Review Letters. Nää fysiikan lehdet menee suurinpiirtein sillee, että hyväksytystä Phys. Rev. paprusta tarjotaan kollegoille pullakaffeet, Phys. Rev. Letteristä skumppaa ja Naturesta tai Reviews of Modern Physicsista pitääkin jo korkata aito shamppanja.

  2. Tosi ”elite”. 😛

    Millos sä nyt olit tulossa Hesaan? (kysynyt useasti) Onks majoittusmahdollisuutta siel vierasmajassa jos otan perheeltä vapaata ja saavun paikan päälle? Tarvis käydä noukkimassa PortaCOM-matskua varmaan samalla ja pistäytyä moikkaamassa paria vanhaa opiskelukaveria.

  3. Oon stadissa 21.2.-21.3. T. ensimmäisen viikon siitä. Vieraskämpän speksejä en tiedä vielä, mutta ehkä siellä on ainakin tarpeeksi lattiapinta-alaa. 😛

  4. Oukei. Otetaan makuupussi matkaan. Kulkeeko nyt kollegat laitoksella ja puhelevat master Yodaksi? Mulla on kans tällä hetkellä yksi artsu sisällä IEEE Annals of the History of Computing -lehdykässä. Menee (ehkä) läpi. Sit poksuu mullakin skumpat.

Kommentointi on suljettu.