Bad hair day

T. sanoi, että näytän cocker spanielilta. Oon vähän miettinyt, että mitä jos vetäisin tuon pusikon tasaiseksi ja siirtyisin siten säntillisten (sanctus) ihmisen joukkoon. Voisinhan jopa lyödä kaksi kärpästä samalla iskulla ja leikkauttaa saman tien tonsuuran. Mutta lähinnä tuossa tukan tasoittamisessa on psykologisena esteenä se, että hiusten menetys tuntuu selkeästi lähestyvän vanhenemisen merkiltä (”ennen oli ennen ja nyt on nyt, on tukka päästä lähtenyt”).

Tänään olis tarkoitus korkata uudet lenkkarit ja käydä laitumilla katsomassa karitsoja. T. lupasi pyöräillä vierellä ja pitää kepin nokassa suklaapatukkaa. Lenkkarikaupan setä otti videolla kuvia juoksustani ja sanoi, että overpronatoin (eli jalkani pyörii liikaa sisäänpäin juoksun aikana) ja nappasi hyllystä anti-pronate kengät mulle. Pitäisi kuulemma estää klabbien väsymisen ja kaikenlaiset vammat.

Edit 22:33.: Vähän yli kymmenen kilsan lenkin jälkeen lenkkarien sisäänajo on nyt hyvässä vaiheessa. Tuntuivat oikein mukavilta, olisin voinut vetäistä vaikka toisen samanlaisen lenkin heti perään (heheh). Karitsat kirmasivat laitumilla, mutta olivat vähän ujoja ja töllöttivät turvallisen välimatkan päästä. Kokemukseni mukaan rohkeahkon lampaan kesytys kestää noin 3-4 viikkoa, mutta karitsat saattavat tulla spontaanisti aidan luo haukkaamaan ruohotuposta. Mutta voi, ennen, kun ruohokin oli vihreempää, lammas #14 tuli nelijalkalaukkaa aidalle moikkaamaan aina kun olin lenkillä.

Mainokset

2 responses to “Bad hair day

  1. Hej! Hyvä Tuuli!
    Det var roligt skrivet. Jag skrattade i åtminstone fem minuter.
    Fortsätt bara. Ha det så bra.

    Morsan

Kommentointi on suljettu.