Kevät

Keski-Euroopassa on kyllä puolensa. Hollannin kevät on nimittäin suhteellisen mukava, kuiva (= sataa vain puolet siitä mitä normaalisti) ja lämmin. Hengattiin lauantaina Amsterdamissa ja oltiin Vondelparkissa piknikillä T:n, Y:n ja U:n kanssa. Elohopea kutitteli jo 25 astetta, joten ei tarvinnut tosiaan rämpiä lumisohjossa. Pikkulampaat kirmaavat laitumilla. Cantinan hauva Tequila oli livistänyt naapuriterassin puolelle, ilmeisesti parempien rapsutusten ja makupalojen perään. Lissen pellot ovat pullollaan erivärisiä tulppaaneja. Tarvis vain vuokrata kuumailmapallo niin vois saada valokuvattua vaikka mondriaanin.

Päivät tulevat ja menevät pienten askareiden parissa. Juoksulenkkarit ja kiipeilykengät kuluvat tasaista tahtia. Ruuanlaittoa, japaninopintoja, siivousta, kylpy, siinäkö se päivä jo taas meni? Tj työpäiviä 34. T. on innoissaan esitellyt Star Trekkeja ja menemme XI:n Euroopan ensi-iltaan Brysseliin keskiviikkona. Täytyy sanoa, että jotkut trekkien juonenkäänteet tulevat vieläkin vähän kuin deus ex machina, mutta ilmeisesti tämä kuvastaa vain minun pakanan rajoittunutta tietämystä trekkimaailman saloista. Westvleteren 8 on jääkaapissa odottamassa korkkausta. Maksoi ihan sikana, kun ostin mustasta pörssistä, mutta mitään muuta ei ollut tehtävissä, kun lähiterassit myyvät aina eioota.

Huomasin, että eräs asia oikeastaan harmittaa: en ole ottanut valokuvia pitkään aikaan. Ennen menin kameran kanssa pää edellä minne vain, suunnitelin ja duunasin kuvia with feeling. Nyt otan lähinnä vain kännykkäräpsyjä ja unohdan ne lojumaan kovalevyn syöveriin, koska niistä tulee tietenkin sekä sisällöllisesti että teknisesti skeidaa 99% ajasta. Ei tää muuten harmittaisi, mutta kun en voi sanoa, etteikö aikaa olisi, koska sitä on. En voi myöskään huijata itseäni ja sanoa, etteikö innostusta enää olisi, koska sitäkin on. Maku tuntuu olevan vain hukassa. Toivottavasti tämä on vain tilapäinen makuaistin menetys.

One response to “Kevät

  1. Maukuaisti kuulostaa kovin lolcatilliselta.

    Trek – kuten melkein kaikki tv- ja leffascifi – toimii parhaiten siten, että aivot jätetään leffateatterin narikkaan.

    Jos tutkailisit muiden kuvia jossain flickrissä tms? Sellaisesta yleensä intoutuu itse tekemään kuvia. (Tosin miä en itsekään sattuneesta syystä nykyisin enää vapaa-ajalla ihan kauheasti jaksa fotata.)

Kommentointi on suljettu.