Deadline

Huomenna on sitten tuon kiusankappaleena toimineen reviewin deadline. Olin jo vähän asennoitunut, että nyt oon tehnyt kaiken mitä pitikin tehdä ja päästän sen käsistäni koska niin sanotusti vatsa alko olla jo täynnä. Tulee pikkasen sellanen etova fiilis kun kattelee tuota 53 sivua pöydällä ja vois olla jo aika etsiä uusia haasteita. Mutta mutkia näyttää tulevan matkaan, koska eräs ei osaa pitää deadlinejaan ja haluaa ehdottomasti istua manuskan päällä vielä kuukauden. Tämä tietenkin pistää kaikkien muiden aikataulut sekaisin, puhumattakaan siitä, että preprinttikin olisi näyttäny hyvältä granttihakemuksissani. Mutta manuskaa ei voi toisaalta tässä vaiheessa lähettää ilman kaikkien suostumusta. No, pitäköön tunkkinsa. Teen pienen sievän tarrapallon siitä, jolla hän voi pitää hauskaa kesällä.

Nautiskelen nyt duunista vielä kun sellanen on vajaa pari viikkoa. Duunimarkinoiden arpalipukkeita on lähetetty jo ties kuinka monta ja rukkasiakin on tullut aika monelta taholta. Viimeksi pari päivää sitten kiroilin duunissa offiisikaverin kanssa kun kuninkaallinen tiedeakatemia oli nihkeänä molemmille. Mutta tänään fortuna olikin suosiollisempi ja täysprofessuuri aukesi hänelle Belgiassa. Mun 大凶 pysyy toistaiseksi. Tänään olen rustannut kosiskelun RIKEN:ille, vaikka näyttääkin epätodennäköiseltä, että tiemme kohtaisivat. Mietin, että mitähän kertoo se, että post-doc hakemukseen laittaa lähes kolmenkymmenen julkaisun luettelon. Pitäisikö se katkaista noin viiteen niin näyttäisi paljon asiaankuuluvammalta? Neuvotteluja on ollut myös Regensburgin kanssa, mutta saa ny nähdä miten käy, koska kellään ei ole rahaa sielläkään – ainakaan ennen heinäkuuta. Eli jos mitään kovin yllättävää ei tapahdu niin kesän ainoa työpaikka lienee mökillä sirkkelin ja vasaran äärellä. Luvassa kenties jopa katon tervausta.

2 responses to “Deadline

  1. Just. Nää on nää deadline-who-the-fuck-cares ihan oma rotunsa (jonka saisi mun puolesta tujauttaa dynyllä muiden elämää häiritsemästä).

Kommentointi on suljettu.