Äänestyslippu

Käväisin tänään Malmössä ennakkoäänestämässä. Paikka oli tosin vähän jonkassa ja suunnistelin sinne gepsin avulla. Gepsin osoitetieto oli tietenkin pielessä ja kauhukseni huomasin, että vehje ohjasi minut suoraan hautausmaalle – pahinta, mitä hautausmaafoobikolle voi käydä. Paha ja ilkeä gepsi. Mihinkään ei voi luottaa nykyään.

Pienen palloilun jälkeen oikea paikka onneksi löytyi. Täti tiskin takan puhui sekasin ruotsia ja suomea ja antoi lipukkeet. Olin kuulemma 32. äänestäjä tänään. Äänestysuurna oli kyhätty kopiopaperipahvilaatikosta ja tungin sinne läpyskän. Tack och adjö.

Ääni meni Anna Moringille (vihr), mikä tässä vaalimainoksena kerrottakoon.

5 responses to “Äänestyslippu

  1. Anna on suomenruotsalainen, fiksu, koulutettu, ajaa vähemmistöjen asioita, osui kohdalle vaalikoneissa, ja viskoi minua judoheitoilla mattoon kun olin 10 vuotta vanha. :-p

    (Joo, hän on meidän ystävä ja sikäli henkilökohtaisestikin päteväksi todettu tapaus.)

  2. Sanotaan nyt vaikka näin että jos mennään bussilla Kampista Lauttasaaren ja Espoon suuntaan, H katselee tiukasti vasemmalle…

  3. Zepander: No sanotaanko niin, että emmä näitä kirjoita ihan kieli poskella, mutta toisaalta ei se kieli oo aina aivan keskellä suutakaan. Mutta tässä tapauksessa täytyy sanoa, että tosiaan joo, kierrän hautausmaat aina mahdollisimman kaukaa enkä voisi kuvitella asuvani sellasen vierellä. Jotenkin karmivia paikkoja. Tuntuu siltä, että ne hautastenut kaatuu päälle.. Ja kun vielä ajattelee, että niiden idea on alunperin se, että ne tyypit tosiaan venaa siellä kunnes ne tempaistaan ylös… trauma.. eiii.. aaargh.

Kommentointi on suljettu.