Hiljaista

Vähän hiljaista tässä blogissa, mutta syytän painetta, että pitäisi alkaa saada jotain aikaiseksikin töissä ja siirtyä taas yhteiskunnan tuottavaksi jäseneksi. Viimeisin twitteritweetti kasvaa myös hämähäkinseittejä, mutta toisaalta tuntuu, että se on the ultimate tweet, mitä muita tweettejä muka tarvitaan? Zen koanin tavoin sen koko merkitys paljastuu luonnollisesti vasta sen jälkeen, kun kaikki siihen liittyvät palapelin palat saa yhdistettyä. Tweettaan sit sen päälle jotain uutta kun saavutan valaistumisen. 🙂

Mummo täytti kunnioitettavat 95-vee ja siellä tuntui olevan melkonen synttärihyörintä päällä kun soitin onnittelut. Ei tunnu yhtään joululta, mutta tosiaan eihän tässä ole edes kuukautta niin pääsee piipahtaan Suomessa. Huomasin pari viikkoa sitten, että saan lennot Munchenistä Hollantiin halvemmalla kuin mitä bensoihin menisi ajaessa. Millähän ne lentoyhtiöt elää ku tänäänkin Fokkeri (”the most unfortunate name” sanoisi F) oli vaan 2/3 täytöllä? Tää viikonloppu siis kotona Delftissä ja seuraavakin. Söin juuri Rottiksen merimieskirkolta ostettuja tähtitorttuja glögin kera, parasta!

Ei tuota keliä nyt ihan kaamokseksi voi sanoa Baijerissa, mutta alituinen hernerokkasumu ottaa joskus pattiin. Mielialaa pidetään yllä lenkillä ja kiipeilyluolalla ja kanjeja raapustelemalla. Näyttää siltä, että olis aika ostaa intermediate kanji-buuki kun nuo basic kanji-buukit alkavat olla tuherrettu täyteen. Pomo vilautti jotain proposalia saksalais-japanilaiseksi yhteistyöksi ja olin jo menossa pakkaamaan laukkuja, mutta sitten tajusinkin, että pitäis saada tosiaan jotain aikaseksi ennen kuin voi mennä ehdottaakaan matkabudjetin tasoittamista. Pitäkää siis peukkuja. Jooko?

Lenkkien kohdalla olen siirtynyt enemmän pitkistä aerobisista matkoista lyhyisiin maksimiteholla vedettyihin ylämäkietappeihin (10 minsaa VO2-maxilla). Näyttää siltä, että olen tällä tavalla päässyt vähän eteenpäinkin vaikka veren maku suussa juokseminen Paavinmäkeä ylös ei ole nautinnollisimmasta päästä. No pain, no gain. Mäen päällä voi sitten huilaa kaksinkerroin miniatyyrimäisen pienen kappelin krusifiksin edessä.

Jotain uutta fysiikkaakin saattaa olla näköpiirissä niille, jotka janoavat picked-up-for-youta. Herschelin putkella on nähty kaikenkarvaista muka erinomaista, mutta embargo on ja pysyy vielä ensi kuuhun asti. Jotain spektriä tosin vuoti jo tänään tiedotusvälineille. CERN:issä hidut taas törmäilevät ja kenties Higgsiin päästään ensi vuonna käsiksi. Goce ja Planck ovat tuontoajossa. Stay tuned..

Mainokset

6 responses to “Hiljaista

  1. Peukui! Kaupast oli tähtitorttutaikina loppu… Sun nörttikuva vuodelta 1985 pääsee mun opetusnäytteen pp-diasarjaan. Kjäh.

  2. Kiitti peukuista! Jaiks, pitäis siis saada jotain aikaseksikin ettei peukut mee hukkaan. Blogin statsit sanoo, että 10000. asiakas tulee kohta sisään. Pöyristyttävää, eikö blogit olekaan se media johon vaan kirjoitetaan, muttei koskaan lueta.

  3. Ei, kun se media oli sfnet.huuhaa.

    (Terkui Antwerpenistä, palasin just Brysselistä ilman yhtään fotoa, kohta pitää kuvata kotiutuvia sähkömiehiä)

Kommentointi on suljettu.