Härkäviikot

Taitaa sitten olla härkäviikojen aika. Joululoma tuli ja meni. Oli hauskaa taas nähdä ystäviä ja sukulaisia Suomessa, vaikka kaikkia ei ehtinytkään nähdä. Käytiin normaali rundi Helsingissä, Paraisilla, Porissa ja Kotkassa. Porissa pomputin veljentyttäriä. Jokaisen ”vuoristoradan” jälkeen keskimmäinen komensi aina ”Lisää!”. Setä tarjosi kiltisti lisää g-voimia. Pukki toi mm. kanji-harjoituskirjoja, maailmanlämpimän merinovillaisen paidan, makeen manta-rauskun, upeen Mahjong setin ja hienon teemukin, josta voi t-tauolla tutkia Diracin ja Schrödingerin yhtälöitä ja tarkistaa, että Maxwellin yhtälöissä miinukset menevät oikeisiin paikkoihin. Kollegat ovat kateellisia.

Daisy-myrsky on riepotellut Saksaa, mutta Regensburgia se ei kovasti kerinny höykyttää. No täällä ollaankin totuttu vähän talvisempiin keleihin enkä piitannut suosituksista ja ostanut neljän päivän stockpileä ruokaa ja kosania varakeittimeksi. Nyt vain peukkuja ettei tule uusia myrskyjä sotkemaan lentoliikennettä.  Otan perjantain vapaaksi ja lennän torstaina katsomaan T:n näyttelyä ja sitten perjantaina lopettajaisbilettämään.

Kevät näyttää jo nyt mainiolta ja vanhempien, veljen ja I:n, V:n ja E:n vierailuja (kenties M:n ja S:nkin?) odotetaan kuin kuuta nousevaa (vai sanotaanko kuin kuita nousevia, vähän niinku Jupiterissa?). Kunhan tää talvi tästä väistyy ja biergarteneistakin sulaa lumet niin Regensburg on kuulemma parhaimmillaan.

(Bongattiin muuten töllöstä ylen hämmentävä dokumentti Phuntsok rinpochesta.)

Cembalon fiksausta rautalangalla vanhempien luona. Aria da capo al fine: Aaria da capo suklaata mutustellen, paketin loppuun saakka.

Manta rausku!

Paljun polttopuut odottamassa ens kesää.

Fraktaaleja T:n vanhempien ikkunassa. Lämpömittari kolkuttelee -20. Mutta jos ulkona palelee niin sehän tarkoittaa vaan, että aktiviteettitaso on liian alhainen. Lenkillä tarkenee mukavasti merinovillaisella aluspaidalla ja ohuella fleecehupparilla.

Yhteislähtö (ja yhteismukkelismakkelis) Paloheinässä uudenvuodenpäivänä. Tämän jälkeen erät Dominionia I:n & V:n kanssa kaakaomukien äärellä.

3 responses to “Härkäviikot

  1. Mutta minäpäs olen nähnyt jopa cembaloa muutettavan kuudennesta kerroksesta alaspäin….

Kommentointi on suljettu.