Asiat suttaantuvat

Töissä on meinannut pää räjähtää. Ei olla pystytty selittämään tuloksia, mitä ollaan saatu kvanttitransport-koodista ja aika monella teorialla ollaan sen takia jo ehditty heittää vesilintua. Proffa on kuitenkin luottanut koodiin, koska se on testattu ja sen koodari on pätevä kaveri. Ei siinä mitään bugia siis kuulemma ole, kun koodilla laskettuja tuloksia on julkaistu jo monessa paperissa. Tällä viikolla oli paketin koodaaja kylässä ja juteltiin ongelmasta. Kundi istu alas, laski yhtälönsä uudelleen ja huomas, että ohops! bugi. Yhtälöt saivat muutaman viitan ja tikarin ja nyt on tämäkin käyttäjä taas varsin happy.

Asunto-ongelmaa olen myös koettanut ratkaista. Täti W. on muuttamassa Krefeldiin ja multa katoaa huone alta joulukuussa. Huomasin, että kalustetut kämpät ovat aika vähissä koska uudet opiskelijat ovat juuri vallanneet kaupungin. No yksi linnan kokoinen talo olis ollu tarjolla Glapfenbergissä keskellä sysipimeää Juran mettää 40 km yliopistolta. Olisivat kaivanneet talonvahtia ulkomaankeikan ajan. Omistaja kuitenkin varoitti, että tässä paikassa saattaa talvella tulla vähän eristäytynyt olo, jos tiet menevät lumesta tukkoon. Sanoin, että kiitos, mutta en ny taida vuokrata tuota Overlook hotellia. Tänään tuli kuitenkin vähän houkuttelevampi tarjous Pentlingistä. Se olis tuolla kukkulan päällä, paavin talon vieressä. Aamulla vois vain huristaa alamäkeen unenpöppörössä (pitää kuitenkin varoa ettei nukahda tankoon koska yliopiston kurvi on jyrkkä)  ja iltalenkin sais samaan sössöön ylämäkeen. Meen kattoo kämppää parin viikon päästä kun omistaja tulee lomilta, mutta ihan hyvältä kuulosti. Onneks kamaa on suunnilleen vain yksi auton takapaksillinen täällä niin ei tule tästä hirveetä muuttorumbaa.

Pari viikkoa sitten tapahtu myös pieni äksidentti lenkillä ja sääri vähän aukes. Onneks iltalenkki kulkee juuri yliopistoklinikan vierestä joten käväisin tikkaamassa paikat kasaan ja sen jälkeen ollaan vähän huilattu. Keloidi siihen sääreen tulee, mutta eipä ole keskellä naamaa niin kuin tuo huulessa oleva arpi.

Vähän kunnon läppärikin natisee liitoksissaan. Ei oo edes kuutta vuotta vanha ja levy meni risaks. Memorytestiki tarjos enemmän virheitä ku laki sallii. Käyttis piti asentaa uudestaa, mutta nyt toimii taas ihan mukavasti. Rahaa ei ole uuteen masiinaan, joten tää saa nyt luvan pysyä henkitoreissaan vielä jonkun aikaa.

Mun kasvosokeus ärsyttää. Ei siis se mitään, että nimet unohtuvat, mutta kasvot kans. Niin sitä sitten viimeks kiipeilin luolalla yhden hitufyysikon kanssa, jonka mun olis ilmesesti pitäny tunnistaa, koska olen kaikesta päätellen ennenkin sen kanssa kiipeilly ja jutellut. Mut ku ei tuu mieleen mitä, missä eikä milloin.

Kaara saa nyt huilaa ens kevääseen ja joku muu saa välillä ajaa. Käväisen seuraavan kerran Delftissä Kelmin kyydissä ens viikolla.

10 responses to “Asiat suttaantuvat

  1. Voi harmi, siellä Glapfenbergissä olisi varmaan ollut kiva katsoa Hohtoa pimeinä talvi-iltoina! 🙂

  2. Hohtoo! Mutta taisit sitten saada muutaman tieteellisen sula hattuun? Mutta oi Yoda joku päivä minustakin tulee samanlainen kuin sinusta: valun klinikalle paikattavaksi kypärä lommolla ja vaatteet veressä. Sitä ennen noudatan sun lenkkidieettiä.

  3. Rinsessa Victoriallakin on vaikeuksia tunnistaa kasvoja ja se on sen ammatissa varmaan oikeasti tosi kurjaa. Olen vähän käsittänyt, että se ratkaisee homman olemalla ystävällinen kaikille, kun koskaan ei voi olla varma, ollaanko tuttuja. Ja joskus vastaavaa sattuu kaikille. Eräs merkittävä suomalainen tiedemies oli koiranulkoilutusreissulla mennyt kauppaan, jättänyt piskin kaupan ulkopuolelle ja muistanut jopa ottaa elikkonsa mukaansa kaupasta lähtiessään. Kotiin palattuaan vaimonsa kuitenkin huomautti: ” Eihän tuo ole meidän Musti!”. Niin että sitä sattuu. Kaikissa piireissä.

  4. Ida: Hihihi.. Kyllä mä hauvat yleensä tunnistan, mutta jos doggi on ollut perusteellisemmassa trimmauksessa niin sit vois olla vaikeuksia. 😀

  5. Niin, siis, kysehän on tiedemiehille yleisestä luonteenpiirteestä. Eikö sen voisi lukea samaan osastoon kuin hajamielisyys, pikkutarkkuus ja abstrakti ajattelu?

  6. Ida: Niin! Varmaankin nämä ominaisuudet ovat yliedustettuja tiedemiesten parissa. Mutta toisaalta ominaisuudet eivät varmaankaan sitten rajoitu vain tiedemiehiin jos rinsessa Viktuuriallakin on kasvosokeus. Tai mistä sitä tietää vaikka Viktuuria oliskin hyvä pyörittää yhtälöitä, jos vaan kerkeis edustuskeikoiltaan tekee sitä.

Kommentointi on suljettu.