Kummitustalo

Muutin viime viikonloppuna paavin naapuriin. Tsekkasin sen pari viikkoa sitten pikaisesti ja talo on kyllä hyväkuntoinen ja fasiliteetit oli kunnossa ja siistejä, joten päätin vuokrata sen. Nyt kun pari päivää olen siellä luurannut tuntuu siltä, että tää ei nyt menny ihan niin kuin Strömsössä.

Talo on pimeä, kivinen ja kolkko. Etelään on vain yksi pieni ikkuna. Sisällä o tupruteltu urakalla tupakkaa ja seinät on näköjään maalattu sen jälkeen uudestaan. Ilmeisesti siinä toivossa, että tervat jää sinne alle. No eihän ne tietenkään jää, vaan lähtevät liikenteeseen kiusaamaan allergikkoja. Päätä on ruvennut särkemään ja höyryt ahistavat henkeä. Kaiken kukkuraksi alakerrassa tuntuu asustavan haamu, eikä se ole se sama sympaattinen Mariankadun Vanja (no kyllä sekin joskus vähän kiukutteli). Valveunissa talo herää henkiin, seinistä kasvaa jotain lonkeroita, jotka koettavat tarttua. Herään sitten siinä kun koettelen vähemmän ketterästi väistellä niitä.

Tais siis homma mennä uusiks.

 

6 responses to “Kummitustalo

  1. Paikasta toiseen siirtyminen tuottaa aina painajaisia.

    Mulla on tästä hyvä esimerkki.

    Muutimme Pihlavaan v. 2005. Olin syksyllä aika masentunut ja hukassa. Yhtenä iltana kävin kellarissa hakemassa purkin omenahilloa. Tunsin hyytävän varjon menevän läpi. En kiinnittänyt asiaan erityistä huomiota, mutta sitten aloin katsoa illalla juuri netistä imuttamaani elokuvaa (Amityville Horror). Pääosan esittäjä oli juuri muuttanut uuten taloon, meni kellariin ja kylmä varjo kävi hänen lävitseen. Heti tämän jälkeen hän alkoi suunnitella oman perheensä murhaamista. En pystynyt katsomaan leffaa loppuu. Eli jäks ja auts! Ihan normaaleja noi kummitusjutut on 😛 Mariankadun kummitus oli ihan jees aikoinaa…

  2. No joo, klaustrofobia ny varmaan hellittäis ajan myötä, mutta tuo rööki on se isompi ongelma. Kaikki standardit menetelmät sen poistamiseen on jo kokeiltu, dynamiittia lukuunottamatta. Se toimis takuuvarmasti, mutta vuokranantaja ei varmaan tykkäis. Ei kuitenkaan viittis terveyttään pilaa röökihöyryjen takia.

  3. Mä voin kuvitella. En voi sietää röökinhakua missään muodossa ja toi kuulostaa aika pahalta.

  4. Mariankadun aave oli aika hauska kaveri, varsinkin silloin kun se sytytteli öisin vaatekomeron valoa. Siitä en tykännyt, kun se joskus raapi lattiaa sängyn alla.

Kommentointi on suljettu.