Äänestystä ja lenkkeilyy

Suomessa(kin) viime aikoina puhaltaneet oudot poliittiset tuulet olivat saaneet sen verran huolestumaan, että otin tänään kaaran ja ajoin 120 kilsaa Muncheniin äänestään. Ksenofobia nostaa päätänsä aina säännöllisin väliajoin, vaikka kuinka ajattelisi, että maailma jotenkin muutuisi – ei muutu. Mutta kaipa tätä aallonharjaa saa vähän katkaistua kun äänestää nyt viisaita, myötätuntoisia ja osaavia henkilöitä sisään.

Siinä konsulaatin edessä sitten mietin, että minne sitä sit menis. Takas Regikseen tyhjentään pesukone? Kelit olivat kuitenkin erinomaiset, joten ajattelin, että samalla vauhdilla vois tehdä jonkun keikan. Katoin navigaattorin läpi ja kun lenkkarit olivat jo valmiiks jalassa napautin Griesenauta ja kaahasin meneen. Tiroli kun on aivan vieressä niin sinnehän pääsee kolmessa vartissa. Kevät on vauhdissa ja juoksin tollasen makean 15 kilsan vuorilenkin Kaiserbachtalissa.Ylhäällä oli vielä paljon sohjoista lunta, mikä vähän haittasi matkantekoa, mutta toisaalta alas tullessa siitä ratkesi riemu kun ”laskettelin” mäkeä alas niin että sohjo lensi. Alhaalla mozartinkuulat kaupasta mukaan ja sit Regikseen takas.

Mun Nuukian GPS on onneton. Google-earthista saa lenkille aika tarkkaan 814 m korkeuseroa vaikka gepsi väitti alle puolta tästä, mutta toisaalta laite oli iloisesti sitä mieltä, että matka olisi ollut yli puolta pitempi.  Mitään rakettipakettia mulla ei ollu sentään selässä. Hidas keskimäärin 6 kilsan tuntivauhti oli ihan tarpeeksi näille mun keuhkoille näin jyrkillä poluilla.

Täältä näkee lisää keväisiä kuvia kun klikkaa kameraa lenksun eri kohdissa (toi luurin  kuvien automaaginen uppaus on muuten aika kiva ominaisuus sport-trackerissa).

Tonava on vielä pirun kylmä. Taustalla ylä-Tonavan rotkot, "Pieni Rautaportti". Kuva by T.

Takapiha.

Tää husky kiipeilyseinällä oli hauska veikko. "Köllöttelen nyt, kiipeilen myöhemmin."

Todtenkirchl

One response to “Äänestystä ja lenkkeilyy

  1. Tack för en trevlig historia. Du har en stor och fin sympati för Alperna.
    Fint att du besvärade dig till valurnan.

Kommentointi on suljettu.