Muutto

Muutettiin kuun alussa vanhan kaupungin reunalle. Tämä on jo viides osoite mitä minulla on ollut Regensburgissa. Vuokrattiin isohko kärry ja roudattiin kaikki vielä Hollannissa olleet tavarat (noin 16 kuutiota) Regikseen. Painoa oli lastatussa kaarassa kyllä sen verran, että siinä ylämäkiä ajellessa pieni vaihde silmässä tuli mieleen, että tätäkö se rekkakuskin elämä sitten on. Niko oli lentänyt Suomesta auttamaan meitä. Kiitos kovasti, en kyllä ymmärrä miten muuten oltaisiin selvitty tuosta muuttokeikasta from hell.

Nyt ollaan purettu pahvilaatikoita ja niitten mukana on tullut jotain minkä takia hengitys vinkuu, korvat ovat tukossa, nenä vuotaa ja silmiä kirvelee. Veikataan, että se jokin on pöly. En saa tarpeeksi unta sen takia ja huimaus on pahentunut. Antihistamiineista on rajoitettua hyötyä, kun alkavat tehota vasta tuntien päästä ja niiden sivuvaikutukset ovat varsinkin nyt sellaset, että seuraavan päivän luovalle työlle voi kyllä sanoa heiheit.

Työssä on kyllä syntynyt jotain valmista ja kunhan sisäiset refereet saavat luettua manuskan se lähtee eteenpäin. Saa nähä miten paperin käy. Harmi ettei se ehtinyt uusiin työhakemuksiin, mutta ei voi mitään. Sitten vaan seuraavan papyroksen kimppuun.

Saksalaiset ovat joskus kummallista sakkia. Edellinen vuokranantaja istuu takuurahojen päällä kun valitti jostain pienistä jutuista, jotka Suomessa menisivät normaalin kuluman piikkiin tai ei huomattaisi ollenkaan. On kuulemma yleistä. Ei ole kyllä yhtään ylimääräistä aikaa tai energiaa alkaa tapella asiasta.

2 responses to “Muutto

  1. Joo, se on mielenkiintoista minkä verran pölyä syntyy tyhjästä, kun on ensin asunto ilman asukkaitaan pari kuukautta ja sitten tavarat varastossa toiset pari kuukautta. Nyt pitää pestä ihan kaikki. Kirjat pyyhkiä märällä rätillä ja pesukonetta kieputtaa jne. Mutta kyllä se tästä. Voiton puolella.

  2. Muutto from hell. Kaikki muutot ovat Syvyyksistä, mutta trippi ylittää epäilemättä kaiken koetun… No nyt sitten vain kotiutumaan. Tsemppiä!

Kommentointi on suljettu.