Bad Honnef

Huomenna olisi tarkoitus lähteä 4 päivän workshoppiin läntiseen Saksaan Bad Honnefiin. Workshopin järkkää säätiö, joka näyttää olevan varoissaan ja maksaa kaikki viulut. Ennusteissa keli tosin on sellainen, ettei paljon tarvi nokkaa ulkoiluttaa. Ei siihen ohjelman perusteella toisaalta olisikaan aikaa. Tosin mikä tahansa keli tuntuu olevan parempi kuin tämä Regensburgin syksyinen sumu joka on tällä erää kestänyt 6 viikkoa.

Esittelen saksalais-japanilais-espanjalaisen projektimme tuloksia. Geometrisiä kvanttivaiheita rengasmaisissa nanorakenteissa. Tulokset näyttävät hyviltä ja jaappanilaiset kokeilijat ovat jo aloittaneet paprun kirjoituksen. Aloitin oman osuuteni just pari kuukautta sitten, mutta kun rahoitusta on vain 3 kk niin päätin, että lasken nopeasti mitä japanilaiset tilasivat, pistän siistiin pakettiin jouluksi ja se siitä. Laadukasta ja tarkkaa tutkimusta ei tietenkään kolmessa kuussa saa aikaan, mutta tarvitsen itsekin lisää julkaisuja CV:hen. Jätän kaikki mielenkiintoiset ideat takataskuun, jos niistä sais tulevaisuudessa kyhättyä oman paperin. Hyviä ideoita on jo syntynyt, joten sorville olis töitä heti kun on aikaa/rahaa.

Tilanne vaatii veronsa. 2 kk päänsärkyä ja ressiä. Näytän T:n mielestä kalpealta ja läikikkäältä (sic). Lenkkikunto on paljon huonompi. Mutta ihan sama. Tulosta on saatava, ei ole varaa muuhun.

T:n akillesjänne tulehtui, joten T ei pääsekään Hollantiin vierailulle. Sport ist Mord sanoisi saksalainen proffani G. Onneksi lepo auttaa kunhan vain malttaa.

Hämmentävä juttu on muuten se, että kaikki väitöksen jälkeiset proffani ovat olleet saksalaisia.

Jotain kivaakin: Lentoliput Suomeen jouluksi on ostettu. 20.12. sinne ja 1.1. takaisin (täytyy mennä amttiin seuraavana pvänä). N kävi Suomesta vierailulla viime viikonloppuna. Käytiin mm. Garmischissa mukavalla keikalla. Siellä huomattiin muuten että aurinko on vielä olemassa. Tässä sumussa sen unohtaa. Tankattiin vähän D-vitamiiniä. N ja T kävivät geokätköillä ja sitten Zugspitzellä. Köysirata oli aika kallis joten itse käväisin parin tunnin trailrunningilla pohjoisrinteellä. Lumiraja oli noin 1600 metrissä, joten en mennyt jyrkässä maastossa sen pitemmälle.

Movember tuli ja meni. Tai oikeastaan kokopartamber. Tulos julkaistu muualla. Sen jälkeen näytin sille partaveistä.

One response to “Bad Honnef

Kommentointi on suljettu.