Joulupuu on rakennettu

Vihtori on koristanut offiisimme.

Vihtori on koristanut offiisimme. Huom. pihalla lunta.

Tulin eilen yöllä takaisin Bad Honnefista. Oli ihan mukava pikku konferenssi ja sain paljon ideoita työstettäväksi. Ohjelma oli vaan niin tiukka etten pahemmin kerinny ulkona käydä. Ekskuja ei ollut ja illan vapaa-aika kului sorvatessa uusia tuloksia. Kerran kävin lounastauolla juoksemassa läheisen Drachenfelsin pikkunyppylän huipulla. Se on noin 200 metrinen töyssy ja näköalapaikka Reinin varrella. Satoi kissoja ja koiria ja huippu oli pilven peitossa, mutta toista mahista ei olisi tullut joten lounas oli skipattava ja laitettava lenkkarit tassuihin. Yläkerta oli sadepilvessä, joten näkymiä ei ollut. Olin myös läpimärkä ja kurainen kun pääsin takaisin, mutta oli mukava keikka kaiken luennoilla istumisen jälkeen.

[Sellainen välikysymys tähän, että mitä lenkkiträkkäyssoftaa suosittelette? Olen käyttäny sports-trackeria, mutta en ole oikein tyytyväinen siihen kun statistiikkaa ei ajoista saa kovasti ulos. Eikä gps-tietojen korjausta. Trailrunningissa voisi olla myös hyvä ominaisuus fiksaa reitti google-earthissa tms. oleviin korkeustietoihin. gps kun ei ole maailman tarkin korkeuksien suhteen, joten joskus heittoa korkeudessa on ollut 1/2 kilometrin verran. Vinkit otetaan kiitollisena vastaan..]

Tapasin konfessa pitkästä aikaa myös Delftin aikojen proffani G:n. Vaikuttaa nykyään enimmäkseen Sendaissa. Hän kertoi, että Tohokussa on nykyään maanjäristyksen takia finanssikupla kun muualta Japanista virtaa jälleenrakennustukea. Hän oli itse tosin päässyt vähällä, koska kirjahylly oli vaan kaatunut.  Esittelin posteriani ja hän oli vähän happamana ja sanoi, että näyttää siltä kun olisin juuri scoopannut yhden hänen jatko-opiskelijoistaan. Oli kuulemma liian hidas. Tosin saman virren kuulin itsestäni sillon kun olin Delftissä. 🙂 Hän mainitsi myös, että RIKEN:issä Tokion lähellä olisi resarch associate paikkoja haussa. Taidan laittaa kupongin sinnekin.

Sendain kokeilijoiden proffa N kirjoitti projektimme seinälle, että mun duuni on kriittistä heidän tulosten tulkinnan kannalta. Heillä on tähtäimessä vähän glossympi tiedelehti. Pari päivää tämän jälkeen mun oma proffa mainitsi, että hänellä onkin maagisesti kaksi (2) kuukautta lisää rahaa ensi vuonna mun palkkaan. En tiedä mistä hän taikoi nämä fyrkat, mutta kaikki murut tulevat kyllä tarpeeseen. Tää ei kyllä tosin pääsärkyä vienyt.

Vihtori oli poissaollessani koristellut offiisimme superekologisesti hienolla perintökasvilla. Kuva pytyssä on yksi lasku HgTe kvanttikaivoissa, josta tuli hämmentävästi joulukuusi.

T:n kanssa ollaan suunniteltu jos vaikka mentäisiin katsomaan ruhtinatar TnT:tä linnan joulumarkkinoille. Lisäksi ollaan kutsuttu alakerran puolalainen jouluglögille joskus tässä kunhan jaksetaan hakea glögit Ikeasta. Wundertuutissa voisi käydä katsomassa vähän lahjoja, mutta paljoo lisästressiä joulun suhteen en kyllä jaksa.

2 responses to “Joulupuu on rakennettu

  1. No Runkeeperissä on se hyvä puoli, että reitin saa korjattua jälkeenpäin jos GPS feilaa ja laittaa jonkun reittipisteen vaikka kilometrin syrjään. Tilastointia ei ainakaan ilmaisversiossa ole kovastipaljon. Maksuversiossa kuulemma paremmin.

    Muita ovat esimerkiksi Runtastic, Endomondo, Nike+.

  2. Hieno joulupuu! Mukava saada feedbackia konferenssista. Jos pystyt niin hoida pois se päänsärky.

Kommentointi on suljettu.