Sattuu ja tapahtuu

Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle : olen juossut lekureilla. Hedari ja siihen liittyvä merisairauden kaltainen huimaus ja pahoinvointi vain lisääntyvät, mutta lekurit eivät vieläkään tiedä mikä sen aiheuttaa. Kuumetta ei ole joten ei ole (ehkä) tulehdus. Magneettikuvissa ei näy mitään muuta kuin sisäkorvantulehdus, mutta korvien kanssa ei ole ollut ongelmaa eikä korvalääkärikään mitään korvatulehdusta löytänyt. Sanoi, että ehkä selkärangassa on jotain, mutta hän voi hyvinkin olla väärässä. Käy magneettikuvissa. Ai kävit jo. No ota kortikosteroideja. Niitä popsitaan nyt seuraavaksi tuju annos. Toivottavasti kukaan ei saa väärää käsitystä siitä, että saatan hoiperrella naama punasena ja pöhöttyneenä duunissa. Huimausmittauksissa melkein laatta lensi.

Työn haku on edennyt niin, että ainoa lupaavahko signaali on tullut Itä-Aasiasta. Lähiviikkoina/kuukausina nähdään tuleeko tarjous, josta ei voi kieltäytyä.

Oltiin Nürnbergissä viettämässä T:n synttäreitä. Löydettiin ihan hyvä sushi-ravinteli Edo. Käytiin myös kattomassa hoppeli kolmedeenä. Ollaan viimeksi käyty leffassa varmaan 3 vuotta sitten, joten ehkä oli jo aikakin. Leffanautintoa hieman rajoitti se, että piti ajoittain miettiä, että mihin kannattaisi pimeessä laatottaa, jos on pakko.

Juoksulenkillä olen käynyt noin 25 km / viikko. Yleensä ehdin vasta kymmenen jälkeen illalla liikenteeseen, joten Bad Piggy -heijastin on oleellinen varuste.  Lenkeissä on myös se hyvä puoli, että niiden jälkeen on noin kahden tunnin ikkuna lähes ilman huimausta.