Lähtökuoppa

IMG_20130604_175901

Lossiranta

Tulvatilanne on edelleen paikoin kehno, mutta jokien yläjuoksulla alkaa vähän hellittää. Valitettavasti viikonlopulle on luvassa lisää sateita. Vietiin Straubingiin pieni satsi tulvien keräyspisteeseen eilen.

Parkkipaikkojen alta löytyy nykyään aina jotain arkeologisesti mielenkiintoista.

Parkkipaikkojen alta löytyy nykyään aina jotain arkeologisesti mielenkiintoista. Regensburgin keskustan kaivauksia.

Kellaria tonkiessa kaikki maailman pöly on mennyt nokkaan (hatsii). Allergioiden lisäksi korvatulehdus tuli takaisin. Nyt se on myös välikorvassa, joten ei tarvi edes MRI:tä, että sen näkee. Päätä särkee ja vertigo (huimaus) tekee pahoinvoivaksi. Vestibulaariseen vertigoon ei ole tunnetusti lääkettä. Mutta ei hätää; jatkuva pahoinvointi ei ole vaarallista, tekee vain hulluksi. Antibiootit eivät tunnu auttavan, joten varmaan joku virus. Toivottavasti pää ei räjähdä sunnuntaina kun on lento Suomeen. Näillä eväillä nyt nautitaan kesästä ja lomasta vihellellen. Kolme viikkoa lomaa Suomessa ja sitten Wroclawiin konferenssiin. Jossain välissä pitäisi tehdä puhekin.

Majavamme kroolaa Baggerseellä.

Majavamme kroolaa Baggerseellä.

Vuoden vaihteessa otin tavoitteeksi 1000 km lenkkeilyä vuodessa, mutta on alkanut vähän kyllästyttää, joten täytyy varmaan puolittaa tavoite. Eli 500 km puolessa vuodessa. Se tulee täyteen seuraavalla kerralla kun saan lenkkarit jalkaan. Loppuvuoden voisin keskittyä johonkin muuhun. Vaikka boulderointiin ja trailrunningiin.

Jotain kivaa tässä muutossa sentään on. Löytyy kaikenlaisia hukassa olevia kamoja ja juttuja mitä on totaalisesti unohtanu. Esim. alla oleva kuva (Ruukin) mummon lähettämässä synttärikortista.

H. rassaa tässä Mondeoo vuonna kuokka ja kirves.

H. rassaa tässä Mondeoo vuonna kuokka ja kirves.

One response to “Lähtökuoppa

  1. Kysymyksessä ei ole Ford Mondeo vaan Volkswagen TL 1600, rekisterinumero LOU 33. Täällä Fagerkullassa puhaltavat raikkaat ja puhtaat tuulet, tervetuloa!

Kommentointi on suljettu.