Loma?

Talo tyhjenee. Kommoodit myytiin ja kärräsin ne kaaralla lähikylään. Paljon hyvää tavaraa menee kirppikselle. Punainen Risti kiittää lahjoituksista. Keittiön pöytä ja tuolit lähtevät huomenna. Sitten ei olekaan paljon mitään jäljellä. Onneksi. Tässä on vähän muuttoburnout. Joko kohta pääsee vähän lomalle? Sähköpiano (cembalo) on jo niin hajalla, että se taitaa mennä romulaariin. Ehkä sen aika on tullut. Ostin sen fuksivuonna Ruotsin kesäharjottelun palkalla.

Viisumit saadaan viimein ensi keskiviikkona. Sitten olisi kiva tietää mikä on uusi osoitteemme, onko sitä. Se on kivaa että on duunia, mutta jotenkin olo on kuin maasta (tai maanosasta) karkoitettaisiin.

Fillarilenkit pulssimittarin kanssa paljastivat, että köröttelen yleensä liian suurella vaihteella ja hitaalla poljennalla. Taitaa olla tyypillinen virhe, mutta ylämäki korjaa tämänkin asian.

Tapahtui myös niinä päivinä, että kävin ihotautilääkärillä yhden oudon luomen takia ja samalla kysyin vasemman käden arvesta. Luomessa ei ollut mitään ja lääkäri sanoi, että keloidiarpi on harmiton mutta hankala poistaa. Senhän jo tiesinkin. Laserveitsi ja pari-kolme kuukautta arven jäädytystä (kryohoitoa) nestemäisellä typellä (-195C°). Muuten mahikset ovat, että kohta on entistä hienompi arpi samassa paikassa. Arpi ei vaivannut muuten mutta on herättänyt hämmennystä ja scifi-alien tyylisiä fantasioita kaikenikäisten ja eri etnistä taustaa olevien henkilöiden tahoilta.

Tehty mikä tehty. Olis tietenkin voinut tarkemmin ajatella, että Saksa on kohta takanapäin ja miten kryo onnistuu ens kuussa – sitä ei voi tietää. Unohdin myös, että jostain syystä paikallispuudutukset toimivat mulla aina huonosti. Siinä kun kiroilin laserveitsen alla lekuri vain sanoi, että ”we are almost done..”. Haava kirvelee myös perkuleesti. Toivottavasti se ei tulehdu tässä helteessä. Saa nähä miten käy. Olishan tämän kesän voinut muutenkin viettää.

One response to “Loma?

Kommentointi on suljettu.