Lyhyesti

Muutto tänä viikonloppuna. Muutetaan Tokion maneesiin (Nerimaan 練馬).

Nyt se sit tapahtui. Muutin päässäni eurot jeneiksi (enkä toisin päin) ruuan hintoja verratessani.

R. Williams sitten meni. Muistutus millainen krooninen heavenhell bipolaarisuus on. Täytyypä katsoa Awakenings uudestaan.

Kelit jatkuvat kuumina ja kosteina. Eilen 100% ilmankosteus.

Näinä päivinä Japanissa vietetään Obon matsuria, buddhalaista juhlaa jossa edesmenneitä kutsutaan takaisin hetkeksi kotiin käymään ja johdatetaan sitten takaisin – mereen. Jäi hieman auki se, että eikö ne edesmenneet olekaan uudestisyntyneet jos kyseessä on kerran buddhalainen kemu. Mutta näyttää siltä, että tapa on alun perin kungfutselainen. T:n blogissa lyhyt hyvä video asiasta. Käytännössä Tokio on aika autio kun popula menee kotiseuduilleen juhlimaan. Eilen Shibuya oli lähes spooky kun japanilaiset näyttivät muuttuneen länsimaisiksi turisteiksi.

Huonekaluja ollaan ostamassa kun melkeen kaikki jäi meren toiselle puolelle viime vuonna. Aiotaan kuitenkin pitää suhteellisen simppelinä. Ensimmäistä kertaa elämässä huomaan ostaneeni jääkaapin.

Rikenin uima-allas on ollu ahkerassa käytössä. 0.5-1.5 km uintia piristää kummasti näissä helteissä. Onneksi enää pari kuukautta kesää jäljellä. 🙂

2 responses to “Lyhyesti

  1. Sää-osanottoa. Yhtä persettä ollut täälläkin, tappohellettä riittänyt mutta nyt kai jo menossa pois.

  2. Ahkera uinti piristää ihmeesti helteellä. Inhottavaa tuo jatkuva kosteus. Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti saatte myös kasveja muuttokuormaan.

Kommentointi on suljettu.